Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

vibratorom.hu

vibratorom.hu

Az oldalt felnőtteknek szóló tartalommal töltöttük meg. Csak 18 éven felülieknek.

Vibrátorom

ami nekem kell ...


Melyik vibrátort vegyem?

Amit tudni akarsz a vibrátor vásárlása előtt

Most ismerkedsz a vibrátorok változatos világával? A legjobb helyen jársz. Magabiztosan belevághatsz első vibrátorod vásárlásába, segítünk eligazodni a típusok, anyagok és kialakítások erdejében.

A legelső kérdés, hogy hol is keress, hol vásárolj?

A legkézenfekvőbb válasz az lenne, hogy természetesen nálunk, de ezt úgy is Te döntöd el. Felkereshetsz egy, a közeledben lévő üzletet, hogy ott személyesen tájékozódj, kézbe vedd a termékeket, és a felmerülő kérdéseidet azonnal feltehesd a szakértő eladónak.

Az is teljesen rendben van, ha zavarba hoz egy ilyen helyzet. Nem szívesen beszélsz idegeneknek a szexuális szokásaidról, vagy csak nem szeretnél egy vibrátoros dobozzal sétálgatni az utcán? Ebben az esetben tökéletes választás egy online shop, ahol senkinek sem kell tudnia mik után érdeklődsz, mit vásárolsz. Ráadásul mindezt megteheted egy kényelmes fotelből, akár egy szelet finom süti társaságában.

A következő lépés kitalálnod mire vágysz.
Nem is olyan könnyű a választás, mint aminek tűnik, hiszen bármely erogén zónádhoz találhatsz szexuális játékszert. A legtöbb nő a csikló stimulációja által képes elérni az orgazmust. Ehhez találhatsz speciálisan kialakított csiklóizgató vibrátorokat.
Esetleg szereted a G-ponton keresztül történő izgatást? Vagy mindezt egyszerre szeretnéd? Arra is van lehetőség a nyuszis vibrátorokkal.
Ráadásul léteznek olyan páros vibrátorok is, melyeket partereddel egyszerre élvezhettek.

Azt, hogy mire van szükséged senki nem tudja megmondani neked. Csak Te tudhatod milyen érzéseket szeretsz, miket nem. Ennek ismeretében keresd meg azt a vibrátort, ami a kívánt fajta érzésre specializálódott.

Döntsd el, milyen anyagot szeretnél.

Szilikon, műanyag és üveg. Hú, de nagy a választék!

A szilikon meglehetősen gyakran használt anyag, mivel nem mérgező és rendkívül könnyen tisztítható. Nagyon fontos, hogy ne használj hozzá szilikon síkosítót, mert reakcióba lépnek az anyagok, és tönkreteszi kedvelt játékszeredet.

Az ABS műanyagból készült vibrátorok is jó választások lehetnek. Nem tartalmaznak latexet és BPA-t, így teljesen megbízhatsz bennük.

Az acél- és üveg vibrátorok higiénia szempontjából igen biztonságosak, viszont általában drágábbak.

Fontos tényező lehet a termék vízállósága is, hiszen ez egyszerűsíti a tisztítást, ami ezeknél a termékeknél a higiénia miatt kifejezetten fontos.

A legfontosabb, hogy olyan játékszert válassz és használj, ami a testedre, szervezetedre nézve teljesen biztonságos.

Kerüld a porózus anyagokból készült termékeket, mivel a baktériumok nagymértékben el tudnak szaporodni rajtuk. Nagyon fontos, hogy ne tartalmazzon a játékszer mérgező anyagokat, például ftalátokat.

Tudjuk, hogy az ár vonzó tényező, de a tested biztonsága és egészsége ennél sokkal többet ér.

A nálunk található segédeszközök teljes mértékben biztonságosak, nem tartalmaznak semmilyen káros anyagot.

Milyen áron vásárolj?

A vibrátorok ára igen változó. Befolyásolja többek között az anyaga, a "tudása" (különféle funkciók, távirányíthatóság), a tápellátása (elemes, beépített akkumulátoros). Amit viszont nem szabad elfelejtened, hogy a női testrészeid csak a legjobbat és legbiztonságosabbat érdemlik. Azért nem kell hitelt felvenned, hogy vegyél egy vibrátort. Válaszd ki az árban és funkcióban számodra legmegfelelőbbet, és azt vásárold meg.

Hogyan tárold, hogyan használd?

A vibrátort mindig tisztítás után tedd el egy olyan helyre, ahol nem éri közvetlen hőhatás, nem porolódik. Amennyiben több játékszerrel rendelkezel, úgy helyezd el őket, hogy ne érjenek egymáshoz, ellenkező esetben károsodhatnak.

Az elemes készülékekből tárolás előtt mindig vedd ki az elemeket. Az elemek behelyezésekor figyelj a helyes polarizációra.

Vízbe meríthető termékeknél mindig győződj meg az elemfedél tökéletes záródásáról.

A szilikonból készült játékszerekre kizárólag vízbázisú síkosítót használj! Az ettől eltérő anyagok tönkretehetik a terméket.

Megérkezett a kiválasztott játékszer? Csak érezd jól magad!

Biztos lehetsz benne, hogy nem vagy egyedül. Sokan vásárolnak vibrátort. Van aki saját magának, van aki ajándékba kapja. A lényeg, hogy igazán élvezetesen szórakozz.