Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

vibratorom.hu

vibratorom.hu

Az oldalt felnőtteknek szóló tartalommal töltöttük meg. Csak 18 éven felülieknek.

Vibrátorom

ami nekem kell ...


Rendkívüli nyitvatartás.


A héten kizárólag június 19-én (szerdán) és június 20-án (csütörtök) tartunk nyitva. Az ügyfélszolgálat és a postázás csak ezeken a napokon elérhető.
Megértésüket köszönjük.
Amo Bullet Vibrátor

Anyaga: szilikon/ABS

Szín: fekete vörös

Teljes hossz: 9,5 cm

Legnagyobb átmérő: 2,2 cm

Aksi leírás: USB töltés

Vízálló

Amo Bullet Vibrátor

Nehéz elhinni, hogy egy ilyen kis játék képes ennyire erős rezgésekkel dolgozni. Az AMO prémium minőségű szilikon burkolata egy nagy és erőteljes motort rejt, ami pillanatok alatt tűzbe hoz.

Kezdheted az AMO nyugodtabb, gyengéd tempójában, mielőtt maximumra járatnád, amibe egészen biztosan beleremegsz.

Az AMO ideális a csikló izgatására, tökéletesen kialakított formájának köszönhetően akár szex közben is odafér a megfelelő helyre, megadva neked azt a pluszt, amire szükséged lehet.

Az AMO rendkívüli ereje ellenére halkan működik. Ráadásul 100%-ban vízálló, így élvezheted a zuhanyzóban, a kádban vagy akár a pezsgőfürdőben is.

Bőrbarát, minőségi anyagokból készült, az EU-rendeletnek megfelelően phthalát-mentes.

A működést lítium akkumulátor biztosítja, ami 2-3 órás töltési idő után akár 40 percen keresztül is bírja. (A töltéshez szükséges USB kábel tartozék.)

Az 5 különböző rezgésmódot egyenként 5 erősségi szinten élvezheted. Az AMO egyik oldalán található egyedülálló gomb lenyomva tartásával kapcsolhatod be a játékot, vagy választhatsz a rezgésmódok között. A másik oldal két gombjával az erősségi szintet tudod szabályozni.

Vízbázisú síkosítóval használható.

15 533 Ft

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK