Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

vibratorom.hu

vibratorom.hu

Az oldalt felnőtteknek szóló tartalommal töltöttük meg. Csak 18 éven felülieknek.

Vibrátorom

ami nekem kell ...


Rendkívüli nyitvatartás.


A héten kizárólag június 19-én (szerdán) és június 20-án (csütörtök) tartunk nyitva. Az ügyfélszolgálat és a postázás csak ezeken a napokon elérhető.
Megértésüket köszönjük.
Master Vibrátor

Anyaga: szilikon

Szín: bőrszín (világos)

Teljes hossz: 23,4 cm

Behelyezhető hossz: 17,7 cm

Legnagyobb átmérő: 4,7 cm

Aksi leírás: USB töltés

Vízálló

Master Vibrátor

Master Vibrator lenyűgöző XXL mérettel és a hozzá illeszkedő nagyszerű vibrációval.

A nagy vágyhoz nagy rezgésekre van szükség! Olyankor jó, ha kéznél van ez a puha, érzéki szilikonból készült, 12 rendkívül (6 mód és 6 fokozat) erős vibrációval ellátott játék.

A 4,7 cm-es maximális átmérőnek és a rugalmas tengelynek köszönhetően a kb. 17 cm-es beillesztési hosszal ez a luxus példány nem hagy kívánnivalót maga után. Enyhe íve, nagyvonalú makkja segít a G-pont elérésében. A rezgések tökéletesen eloszlanak a teljes száron, így intenzíven stimulálják mind a hegyet, mind az alsó részt. Mérete a teljesen kitöltöttség csodálatos érzését adja, különösen csábító téve magát a nőnek, aki tudja mit akar.

A Master-nak megvan a maga hangulata. Könnyen elbírod a nagyfiúkat is? Nagyon jó, mert ez a vibrátor teljes erőbedobással beköszön.

A beépített vezérlőpanellel ellátott praktikus rögzítőgyűrűn egyetlen gombnyomással megtalálod a kedvenc hangulatod, és kialakításának köszönhetően szilárdan megragadhatod ezt a szenvedélyes élvezet-hozót, még akkor is, ha a dolgok különösen nedvesek és vadak.

Vízálló felületének (IPX7) köszönhetően a Master érzéki élvezetre invitál szuper erős, mély vibrációjával a zuhany alatt vagy a fürdőben.

A vibrátor beépített, újratölthető akkumulátorral rendelkezik. A töltéshez szükséges mágneses USB kábel tartozék.

A szexjáték egyszerűen tisztítható egy kis szappannal és langyos vízzel.

A termék síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt.

14 087 Ft

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK