Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

vibratorom.hu

vibratorom.hu

Az oldalt felnőtteknek szóló tartalommal töltöttük meg. Csak 18 éven felülieknek.

Vibrátorom

ami nekem kell ...


Rendkívüli nyitvatartás.


A héten kizárólag június 19-én (szerdán) és június 20-án (csütörtök) tartunk nyitva. Az ügyfélszolgálat és a postázás csak ezeken a napokon elérhető.
Megértésüket köszönjük.
Angel Intelligent Warming Vibrátor

Anyaga: szilikon, ABS

Szín: pink

Teljes hossz: 19,1 cm

Behelyezhető hossz: 10 cm

Legnagyobb átmérő: 3,3 cm

Aksi leírás: USB töltés

Vízálló

Angel Intelligent Warming Vibrátor

Az Angel egy sokoldalú vibrátor, amit biztosan nem akarsz kihagyni! Erőteljes és elegáns. Ergonomikus kialakítású a könnyű kézben tartás érdekében.

2 szupererős motorral rendelkezik, amelyek önállóan vagy egyszerre használhatók. Ideális a csikló, a G-pont és a mellbimbók stimulálására. Csábító előjátékhoz vagy lélegzetelállító közösüléshez, egyéni szexhez vagy partnerrel való játékhoz az Angel Intelligent Warming minden igényét kielégít.

Az Angel Intelligent Warming beépített fűtőmagja akár 38 Celsius-fokra is felmelegedhet. Ez a meleg érintés olyan valóságossá teszi, mintha emberi testtel érintkeznél. Még hideg télen is élvezheted a forró szexet.

A 7 vibrációs mód mindegyikéhez 5 intenzitási fokozat tartozik, valamint plusz egy intelligens mód. Így az Angel Intelligent Warming 36 különböző módon kényeztethet.

Az Angel Intelligent Warming teljesen vízálló. Nyugodtan vidd magaddal fürdőszobába egy másfajta szexuális élményért.

A játékszer lítium akkumulátorral van felszerelve. Az akkumulátor kapacitása 650 mAh, amely 1 óra alatt teljesen feltölthető, és körülbelül 3 óra folyamatos élvezetet biztosít.

A SVAKOM elkötelezett a környezet védelme mellett. Az Angel Intelligent Warming környezetbarát szilikonból készül, és megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak.

A síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt.

23 019 Ft

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK