Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

vibratorom.hu

vibratorom.hu

Az oldalt felnőtteknek szóló tartalommal töltöttük meg. Csak 18 éven felülieknek.

Vibrátorom

ami nekem kell ...


Rendkívüli nyitvatartás.


A héten kizárólag június 19-én (szerdán) és június 20-án (csütörtök) tartunk nyitva. Az ügyfélszolgálat és a postázás csak ezeken a napokon elérhető.
Megértésüket köszönjük.
Anya Heating Vibrátor

Anyaga: szilikon, ABS

Szín: rózsaszín

Teljes hossz: 19,5 cm

Behelyezhető hossz: 13 cm

Legnagyobb átmérő: 3,3 cm

Aksi leírás: USB töltés

Vízálló

Anya Heating Vibrátor

Az Anya Heating egy erős vibrátor fűtési funkcióval. Közepes méretének köszönhetően kényelmesen tartható és nagyon könnyen használható. Erős vibrációja szenvedélyes stimulációt okoz a G-pontnak vagy a csiklónak.

Az Anya Heating beépített fűtőmagja akár 38 Celsius-fokra is felmelegíthet, ami közel áll az emberi hőmérséklethez. Ez a meleg érintés és a puha szilikon olyan érzetet kelt, mintha valaki más érne hozzád. Ezért még hideg télen is élvezheted a forró szexet.

Az 5 vibrációs mód mindegyikéhez 5 intenzitási fokozat tartozik, valamint plusz egy intelligens mód. Így az Anya Heating 26 különböző módon visz el a kezdetektől egészen az extázisig.

A SVAKOM neve biztosíték, hogy a terméke megfelel a legmagasabb követelményeknek. A motor hosszú élettartamú, erőteljes és halk, alig hallani 1 méternél távolabbról.

Az Anya Heating teljesen vízálló. Nyugodtan vidd magaddal fürdőszobába egy másfajta szexuális élményért.

A játékszer lítium akkumulátorral van felszerelve. Az akkumulátor kapacitása 650 mAh, amely 1 óra alatt teljesen feltölthető, és körülbelül 3 óra folyamatos élvezetet biztosít.

A SVAKOMl elkötelezett a környezet védelme mellett. Az Anya Heating környezetbarát szilikonból készül, és megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak.

A síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt.

18 358 Ft

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK